+385-51-306-619 |+385-95-775-9525 vrtnaarhitektura@gmail.com

Uređenje i Održavanje okućnica, vrtova i dvorišta

Usluge hortikulture obavljamo brzo, učinkovito i po prihvatljivim cijenama
O nama 1
O nama 2

Uređenje okućnica Vrtna arhitektura Naš tim čini nekolicina pojedinaca, koji su vrlo profesionalni u svom poslu sa sjedištem u Rijeci, točnije na Marinićima, specijaliziran za stvaranje jedinstvenih vrtova i vanjskih prostora u stambenim i poslovnim okruženjima.

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaNaš tim pokriva svu tehničku i praktičnu stručnost u dizajnu, izgradnji, znanju o biljkama, upravljanju projektima i ostalom.

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaPružamo sveobuhvatni i potpuno integrirani niz usluga za dizajn, izgradnju, te održavanje okoliša.

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaPrilagođavamo se individualnim potrebama svakog projekta, uključujući detaljan izgled sadnje, uređenja krajolika i vanjski arhitektonski dizajn, vanjsku rasvjetu, namještaj i dekor, nabavu materijala i biljaka, ugradnju i održavanje slapova, navodnjavanja, rasvjete…

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaTakođer ćemo, nasuprot ovim većim poslovima, s jednakom strašću i pokositi travnjak, prozračiti ga, dosijati, ošišati živicu, oblikovati je ili napraviti neki manji zahvat vezan za hortikulturu i okućnice.

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaMoramo se pohvaliti relativno uspješnom borbom protiv korova.

Kažem “relativno”, jer uspješna borba protiv korova i ne postoji ( ukoliko želite sačuvati zdravom travu u kojoj raste).

Nakon dosta godina iskustva, došli smo do našeg malog preparata na biljnoj bazi, BEZ kemije, koji uvelike smanjuje rast korova i uništava ga.

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaNaši klijenti su također i programeri i arhitekti.

Do sada imamo skroman broj takvih klijenata, no obzirom na ekspanziju internet usluga, osobno vjerujem da će biti sve više toga..bez uvrede ikome, no još uvijek mi je draža priroda uživo, nego na ekranu ;*))

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaDakle, dostupni smo širom svijeta za stvaranje prekrasnog i funcionalnog vanjskog prostora – velikog ili malog, no isključivo u Mediteranskom stilu, jer živimo u takvim krajevima i možemo reći da smo zaista vrhunski poznavaoci ovdašnje flore.

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaSvojim timom smatramo i naše kooperante, za koje garantiramo svojim imenom i garantiramo da će savjesno i odgovorno obaviti dogovoren posao.

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaOsvrnuo bih se na manjak fotografija naših radova. Ispričavamo se svim posjetiteljima stranice, klijentima – sadašnjim i budućim, jer ste ostali zakinuti za naše radove u hortikulturi.

No, kada smo počeli raditi ovaj posao, nije nam niti na kraj pameti bilo da će fotografija, odnosno objava na nekoj od društvenih mreža biti toliko moćna i bitna za posao.

Uređenje okućnica Vrtna arhitekturaIz tog razloga, nastojat ćrmo vam nadoknaditi to u budućnosti dobrim savjetima i besplatnim knjigama u pdf i doc formatima.

Uređenje okućnica Vrtna arhitektura Naša garancija je ugodna suradnja, stručnost i volja za poslom kojeg volimo i radimo !

Dizajniramo nove krajolike i poboljšavamo i održavamo postojeće. 

Pri uređenju se koristimo bogatim iskustvom i maštom kako bi svaki element krajolika postavili na pravo mjesto kako bi smanjili tekuće troškove i pružili vrlo ugodan dnevni boravak na otvorenom. 

Kombiniramo vašu viziju s našim stručnim savjetima za stvaranje jedinstvenih krajolika, dvorišta, okućnica…

Spremni smo pomoći vam da spoznate pravi potencijal vašeg dnevnog boravka na otvorenom koji spaja ljepotu i funkcionalnost.

 

Usluge dizajna krajolika

Uspješan krajobrazni projekt koristi puno različitih elemenata, prirodnih i umjetnih.

Naše poduzeće se bavi i dizajniranjem i izradom vrtova, kamina i vanjskih životnih prostora,  stvaranja staza, ograda, prilaznih traka.

Također radimo na preuređenju i održavanju postojećih krajolika.

Naši profesionalni vrtlari pomoći će vam da oplemenite svoje dvorište i vrt raznim biljkama, koje možete pronaći u našem rasadniku.

Kako pristupamo dizajnu krajolika

Od početka do kraja koristimo vlastito znanje i provjerene i iskusne kooperante, stručnjake za pejzaž da vaš projekt iz snova pretvore u stvarnost.