+385-51-306-619 |+385-95-775-9525 vrtnaarhitektura@gmail.com

Održavanje i orezivanje Živice 

uređenje i održavanje okućnica

Orezivanje živice može se činiti kao jednostavan i zabavan posao, ali bez osnovnog znanja, moguće je da ćete napraviti greške koje potencijalno mogu biti vrlo nezgodne.

Ako imate veliki vrt ili okućnicu, to zahtijeva redovito održavanje, pogotovo u proljeće i ljeto, jer tad živica, kao i sve ostalo,  raste velikom brzinom, pa budite spremni odvojiti prilično vremena.

Što je veće područje, više posla možete očekivati.

Imajte na umu da pravilno orezana živica ne mora nuižno značiti da će biti upravo onakva kavu biste je vi željeli vidjeti.

Ukoliko nemate iskustva, alat, volju ili vremena za održavanje, zaista je korisno zaposliti profesionalnu tvrtku za uređenje okoliša poput naše.

Kontaktirajte nas i mi ćemo obaviti taj posao umjesto vas i uputit ćemo vas kako da se sami pobrinete za Vaše bilje. 

Činjenica je da vi sami određujete kako da živica raste, a za to je potrebno pravilno orezivati i paziti na to da joj date osnovne uvjete za zdrav rast, kao što je na primjer dovoljno svjetla . 

Mnogi vlasnici okućnica u potpunosti ne poštuju postupak orezivanja živih ograda, već se koncentriraju isključivo na izgled ograde, pa ona često počne rasti u pogrešnim smjerovima, pojavljuju se “rupe”, počne trunuti itd…

Živice zahtijevaju stalno održavanje , kako bi pravilno rasle.

Ukoliko nas angažirate, možete očekivati ​​da će vaša živica biti uredno i pravilno obrubljena, što će joj  dati prirodan i uredan izgled, a također će biti i zdrava, te rasti pravilno.

Održavanje i orezivanje živice 1
Održavanje i orezivanje živice 2

 

Zašto surađivati s nama?

 

25 godina iskustva

Jedinstven pristup poslu

Vlastiti rasadnik

Najkvalitetniji proizvodi

Dobra suradnja

Tehnička podrška