+385-51-306-619 |+385-95-775-9525 vrtnaarhitektura@gmail.com

Vanjska Rasvjeta

Ako volite boraviti izvan kuće u predvorju, vrtu, okućnici kad padne mrak i želite se osjećati ugodno, tad je vanjska rasvjeta bitan segment pri uređenju. Pravilnim odabirom i postavljanjem rasvjete možete “oživjeti” vašu kuću i okućnicu, te im dati sasvim novi, drukčiji izgled.

Vanjska rasvjeta dodaje profinjenost izgledu vašeg doma i što je još važnije, omogućit će vam sigurnije kretanje noću i užitak u toplim danima, ukoliko boravite izvan kuće u lijepo i ugodno uređenoj okućnici.

To ne mora nužno biti veliko ulaganje, no potrebno je znati nekoliko osnovnih stvari pri kupovini rasvjete za vanjski prostor.

Vanjska rasvjeta niskog napona je dugoročno isplativa što se tiče potrošnje struje.

Bez obzira s koliko sredstava raspolagali, potrudite se dobiti najbolju kvalitetu za ono čime raspolažete, jer kvaliteta instalacija nije nešto na čemu biste trebali štedjeti.

Kvalitetna i lijepa rasvjeta nije više luksuz. Ako malo prođete internetom, možete naučiti nešto više i kupiti za malo novaca kvalitetna rasvjetna tijela za Vašu okućnicu.

Izbjegavajte jeftine uređaje iz trgovačkih lanaca, s kojima ćete najčešće imati problema, jer nekvalitetna instalacija na rasvjetnom tijelu vrlo često uzrok kratkom trajanju žarulje.

Jednostavno zatražite ponudu za ugradnju rasvjetnih tijela u vanjski prostor putem online obrasca.

Našim klijentima nudimo širok izbor rasvjete i nastojimo isporučiti samo najkvalitetnije proizvode. Potrudit ćemo se instalirati najbolji sustav osvjetljenja u skladu s Vašim potrebama i proračunu .

Prema dogovoru ćemo doći kod Vas, čuti Vaše želje, korigirati šta je potrebno i dobit ćete proizvod i uslugu “Ključ u ruke”.

Certificirani smo za savjetovanje pri izboru rasvjete ( KOLARZ Austria ), a naši kooperanti i suradnici će Vam postaviti kvalitetnu rasvjetu.

Također ćemo se nakon ugradnje, pobrinuti da rasvjeta bude i održavana, tako da  nećete morati lutati po servisima, tražiti rezervne dijelove, savjete i ostalo.

Naši stalni klijenti imaju naravno besplatne savjete i popuste na proizvode i usluge !

Vanjska rasvjeta 1
Vanjska rasvjeta 2

U 6 KORAKA DO DVORIŠTA BEZ MRAKA

Vanjska rasvjeta 3
Vanjska rasvjeta 4
Pošaljite nam fotografije

Prvi korak je da nam pošaljete nekoliko fotografija okućnice. Slika govori tisuću riječi, pa će nam to biti od velike pomoći pri planiranju.

Vanjska rasvjeta 5
Vanjska rasvjeta 6
Telefonska konzultacija

Drugi korak je telefonska konzultacija. Vodit ćemo otvoren, iskren razgovor o vašem projektu, cijenama materijala i usluge, Vašem budžetu koji planirate potrošiti na rasvjetu, načinu plaćanja i ostalim stvarima bitnim za nastavak suradnje.

Vanjska rasvjeta 3
Vanjska rasvjeta 8
Kućna konzultacija
Vanjska rasvjeta 5
Vanjska rasvjeta 10
Ponuda
Vanjska rasvjeta 3
Vanjska rasvjeta 12
Instaliranje rasvjete
Vanjska rasvjeta 5
Vanjska rasvjeta 14
Isporuka radova